Heidelbergova sedmibylinná směs: receptura aneb Jak si Heidelbergův prášek vyrobit doma

8. října 2016 v 20:33 | MUDr. Dorka D. |  Fytoterapie (bylinky), strava, homeopatie

 


Komentáře

1 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 9. října 2016 v 0:01

Co se týče rozmixování na prášek, šlo by to v malém mixérku, ten umele i mák na úplnou pastu. Takže pokud jsiou ty bylinky suché, rozdrtí je. Možná nejprve tyčovým mixerem v hluboké misce a pak po rozmíchání po částech dodělat v tom mixerku. Má obsah půllitrový.

2 Kitty Kitty | E-mail | Web | 9. října 2016 v 8:06

Aha, tak to je tvůj dárek pro naše zdraví? Děkuji, tentokrát se do toho dám :-)
[1]: Taky to tak vidím. Malý mixérek na kávová zrnka fakt mele dobře všechno, mám vyzkoušeno. Díky za připomenutí. Někdo někdy možná neví, jak umlít, tak od toho ustoupí k vlastní škodě ;-)

3 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 9. října 2016 v 9:13

[1]: Můj mixer tedy rozhodně propadl na celé čáře a tyčovým jsem to nezkoušela a nevím, zda to půjde, když je to suché? Ale rozhodně díky Růženko za tip, uvidíme. Když něco potřebuju, dělá mi to kamarádka, úplný prášek to taky nebyl (ale už se to dalo např. dát do kapslí).

4 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 9. října 2016 v 9:20

[2]: No dárek - to byl momentální nápad při hledání receptur. Přece to nenechám ležet ladem, když spoustu lidí si to kupuje 4 x dražší, než je nutné! :-)

Hele Kitty, mixér na zrnkovou kávu, to by mohlo být ono! :-)

Se ještě musím zeptat, jak se jmenovalo to, na čem mi to dělala moje kamarádka. Možná to bylo taky na kávu?

5 bezdikovotvoreni bezdikovotvoreni | Web | 9. října 2016 v 19:45

Moc zajímavý blog určitě přijdu zas :-)

6 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 9. října 2016 v 20:30

[5]: Tak to jsem ráda a budu se těšit. :-)

7 duchodkaevka duchodkaevka | Web | 10. října 2016 v 22:17

Já jsem někdy otrávená docela dost, musím se občas podívat, co to ten můj chlap do těch svých kulinářských výtvorů přidává :D  :-)

8 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 10. října 2016 v 22:20

[7]: Milý Evíku, ty máš naprosto super komentáře - a já je moc ráda čtu, protože se u nich většinou směju. :D

9 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 10. října 2016 v 22:22

[7]: Mimochodem, zrovna mi dneska jedna kamarádka říkala, že by tuhle směs zkusila přidat do jídla. :-)

10 Kuncová Jana Kuncová Jana | E-mail | 11. března 2017 v 7:16

kde mohu koupit Heidelbergovu sedmibylinnou hvězdu?

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama