Makovníček z žitné a rýžové mouky pro Makovou panenku

27. ledna 2016 v 18:05 | MUDr. Dorka D. |  Recepty z žitné mouky


 


Komentáře

1 Sugr Sugr | E-mail | Web | 27. ledna 2016 v 18:35

Já se radši vyhýbám nejen mouce, ale všemu sladkému. ;-) Ale musím uznat, že ačkoliv jsem tento blog dosud neznala, ráda se sem budu vracet. Jdu poděkovat mé blogové kámošce za príma tip k tobě zajít! :-) Je tady spousta zajímavých věcí, třeba ta alergie na jod-znám ji též.

2 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 27. ledna 2016 v 18:53

[1]: To děláte dobře, že se vyhýbáte sladkému. Já bych taky neměla sladkému tolik holdovat - akorát to nesvedu :-D

Téma jód je fakt vydatné ... A mrzí mě, že to máte taky. Chtěla bych ještě zpracovat možné příznaky - ale to vyžaduje měsíce rešerší - co jde, to se snažím ověřit z více zdrojů. I když to teď tak nevypadá, tyhle stránky vlastně vznikly hlavně kvůli jódu :-) Mělo by se o tom dozvědět co nejvíce lidí. Doma jsme kdysi měli jedině tu nejlevnější (jodovanou) sůl. Kdo to mohl tušit ...

3 Sugr Sugr | E-mail | Web | 27. ledna 2016 v 19:33

[2]: MOC se omlouvám za Tykání,
tak nějak jsem odhadla, že Vám nebude 20let, ale zase určitě né 70!
Typovala jsem to na střední generaci a tady na Blogu cz. si sobě rovné Ty-káme.
Samozřejmě paní nad 70vykám.
Tak ještě jednou omluvte mou troufalost, nějak jsem si to neuvědomila.

4 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 27. ledna 2016 v 19:46

[3]: Proč se omlouvat, když není zač? Já jsem v tomhle možná zvláštní a zprvu VŠEM raději vykám (ale tykání mě neuráží). Takže jsem "zabila" naše tykání? - To by mi bylo líto. Mně vymyslela Veruneecka hezkou přezdívku a přitom zkratku doktorky - Dorka :-)

5 Sugr Sugr | E-mail | Web | 29. ledna 2016 v 18:15

Nezabila, promiň, nejsem na Internetu každý den, tak odpovídám až dnes. Budu si moc vážit našeho netového nejen tykání, ale i přátelství, paní doktorko Dorko! ;-)

6 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 30. ledna 2016 v 18:28

Mák & rum to je kombinace, které nejde odolat.

7 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 30. ledna 2016 v 18:56

[6]: Taky si myslim :-)

Ten 2. komentář pořád nemůžu publikovat (dneska už podruhý, za několik hodin to snad půjde - jako předtím). Blog.cz je nějakej nemocnej :-D

8 Joina Joina | Web | 22. května 2016 v 7:50

Téda, no mňam, tohle vypadá hodně dobře.
Ehm ta poleva, ta je ze sirových žloutků? nebo nějak tepelně upravená.

9 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 22. května 2016 v 9:52

[8]: Je to ze syrových žloutků. Já miluji žloutek s cukrem, takže tohle je pro mě ideální :-)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama